A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


10.Színházi Olimpia, DEPO Dance Festival, “Színház szavak nélkül” - IMMORTAL BELOVED & WITHOUT TOUCH

10.Színházi Olimpia, DEPO Dance Festival, “Színház szavak nélkül” - IMMORTAL BELOVED & WITHOUT TOUCH

A nemzetközi színházi Olimpia nemes eszméi a Budapest Táncszínházat is magával ragadta. A 10. Színházi Olimpia keretein belül "Színház szavak nélkül" című egyhetes fesztivált rendezünk. Együttesünk nemzetközi kapcsolatrendszere, mely az egyetemes kortárstánc gazdag világából építkezik, megegyezik a színházi olimpia alap gondolatával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 12. szerda, 19:00

Fesztiválunkon színpadra lép : PRO ART (CZ), OPUS BALLET (IT), BALLET JAZZ ART (FR), SZÉKESFEHÉRVÁRI BALETT SZÍNHÁZ (HU), INVERSEDANCE (HU), BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ (HU) társulatai. A DEPO Stúdió Színházban 5 napon keresztül 5 nemzet művészei  tesznek tanúbizonyságot a művészet lélekemelő erejéről, mely közösségeket kovácsol Ég és Föld között őszinte szeretetben. A fesztivál április 11-15 között látható a DEPO Stúdió színházban.

PRO ART (CZ) - Immortal Be loved

HALHATATLAN SZERETET: /2023.04.12. 19:00/

A koreográfia Beethoven ismeretlen címzetthez írt 1812-es levelén alapul. A Duett zeneileg reagál 10. zongoraszonátájára, amelyet a cseh zeneszerző, Sonority a kortárs hangzásra költöztet. A koreográfia különböző kompozíciókkal és mozgásmegközelítésekkel dolgozik, a klasszikus táncelemeket kortárs és posztmodern formákra bontva. Az eredmény egy férfi és nő érzelmi duettje.

Koreográfia: Martin Dvořák

Tánc: Kristýna Křemenáková, Martin Dvořák

Zene: Ludwig van Beethoven, Sonority

40 perc.


ÉRINTÉS NÉLKÜL:

Egy rövid, kortárs koreográfia, amely egy hegedülni is tudó táncos és egy táncoló hegedűművész kapcsolatba kerülésének lehetőségeire összpontosul. Ezeket a párhuzamokat és különbségeket próbáljuk felfedezni a szerző darabjában, Martin Dvorák  és Jitka Brízová koreográfiáján keresztül. A koreográfia témái a közelség, távolság, összetartozás, elválás. Zenében, mozgásban, térben.

Előadja: Kristŷna Kremenáková & Jitka Brízová

Koreográfia: Martin Dvorák

Zene: Jitka Brízová
30 perc

A  "Színház szavak nélkül"című fesztivál a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával jött létre a 10. Színházi Olimpia keretén belül.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató