A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


22/23 Zenthe Nyár: Augusztus Oklahomában
5

22/23 Zenthe Nyár: Augusztus Oklahomában

Készüljön fel az érzelmi hullámvasútra! Az Augusztus Oklahomában című fekete komédiánk magával ragadó történettel és megkapó szereplőkkel vár!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

22/23 Zenthe Nyár
Augusztus Oklahomában
Esőnap: augusztus 9. 20.30

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway-sikere volt Tracy Letts, többszörös Tony- és Pulitzer-díjas író fekete komédiája. A nézők egy fanyar humorú, sziporkázó párbeszédekkel teletűzdelt színművet, izgalmas krimit, frenetikus vígjátékot, megrendítő családi drámát, egy igazi amerikai mesét láthat egyszerre.  

Rendező: Susán Ferenc

Az előadás a Wamsler SE támogatásával valósul meg.
Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató