A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra. Cérnarácsozatban szaladgáló pöttyök, apró vonalkákkal megrajzolt szőttesek, apró lyukakkal teleszurkált papírlapok.

Keserű Károly Keserü több mint száz rajzán és festményén a XX. század művészetének nagyjai, a festő szellemi rokonai találkozgatnak, hogy eszmét cseréljenek a művésszel és a nézővel.

A kiállítás címe Körbe-körbe: Debrecenből Debrecenbe, nemcsak a művész egyik kedves motívumára utal, hanem arra a nagy utazásra is, amit eddigi életében megtett, Debrecenből Ausztráliába, majd onnan Londonországba vándorolt feleségével együtt, hogy aztán tíz évvel ezelőtt visszatérjenek Debrecenbe. Képei még ennél is nagyobb köröket tettek meg, bejárták a világ számos országát, galériáját, múzeumát, Ausztráliától Amerikáig, Angliától Japánig.

Keserű Károly Keserü debreceni retrospektív kiállítása a művész első három évtizedet bemutató tárlata.

Kurátor:
Nagy T. Katalin

A Várfok Galéria jóvoltából, valamint a Péter Képkeretezés és Galéria közreműködésével a kiállításra több mint húsz magángyűjteményből is érkeznek alkotások.

A kiállítás támogatója: Bortársaság Debrecen

 

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató