A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


ARANYBÁL 2020

ARANYBÁL 2020

A Budafoki Dohnányi Zenekar 2020. február 8-án szeretettel várja Önt és partnerét, barátait a megújult Aranybálra a Pesti Vigadóba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 18:00

A Pesti Vigadó díszterme évente egyszer a BDZ és vendégei kedvéért ünnepi díszt ölt. A székeket körasztalok váltják fel, a színpad a díszpáholy elé kerül, és egy táncparkettel egészül ki. A panorámafolyosót fejedelmi ételek, pompás nedűk és ellenálhatatlan sütemények foglalják el.  A folyosókon és a teremben virágdíszek, hangulatos világítás, és az egész épületet betölti a zene.

Az Aranybál új köntösben tündököl!

Ha fiatalos, lendületes táncmulatságra és ehhez társuló ínycsiklandó ételekre vágyik, ne habozzon, jelentkezzen az Aranybálra. A bál színesebb és csillogóbb, mint valaha.

Vendégeinket üdvözlőitallal és előétellel várjuk.
A bál első csúcspontja a nyitóhangverseny, melyben a BDZ – Hollerung Gábor irányítása alatt – ötvözi a tőle megszokott sziporkázó hangulatot a magas szintű koncertélménnyel.
A hangverseny után jöhet a zenés vacsora, melyhez a BDZ zenészei szolgáltatják a muzsikát.

Dress code

Alternative black tie:
A bálon uraknak a szmoking viselete javasolt, de nem feltétlenül elvárt.
Helyettesíthető egy elegáns fekete öltönnyel, fehér ing és fekete hosszú nyakkendő vagy arany színű nyakkendő kombinációval is.
A hölgyeknek a nagyestélyi javasolt.

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató