A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Balázs János zongoraművész

Balázs János zongoraművész

Zenés utazás térben és időben
Balázs János zongoraművész hangversenye

Chopin: 3 keringő, Fantasie-Impromptu
Liszt: Szerelmi álmok
Liszt: 6. magyar rapszódia
Ponce-Balázs: Estrellita
Brahms-Balázs: Magyar táncok
Strauss-Balázs: Reminiszcencia parafrázis
Gershwin: Dal és ragtime improvizációk
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 15. csütörtök, 18:00

Valódi időutazásban lesz része annak, aki a mai estén ellátogat a Patricius Borházba, ahol Balázs János zongoraművész előadásában, az úgynevezett 19. századi aranykor zenei atmoszférájának bűvöletében töltheti az időt.  

Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész 2002-ben, tizenhárom évesen nyert felvételt a Zeneakadémia különleges tehetségek számára létrehozott osztályába; az egyetem befejezéséig hat nemzetközi zongoraversenyen aratott győzelmet. Az elmúlt években a világ legjelentősebb hangversenytermeiben kápráztatta el a közönséget virtuóz játékával.

Improvizációs képességét a klasszikus zenén túl egyéb művészeti ágazatokban is örömmel megmutatja, játékát minden esetben átszövi a klasszikus zenei értékrend és a 20. századi improvizációs tradíció. Kritikusok kiemelik játékmódjának finomságát, a zongora hangszínének elbűvölő sokszínűségét, dinamikai skálájának határtalanságát és lenyűgöző technikai képességét. 

A mai esten nemcsak virtuozitását, hanem elkápráztató improvizációs képességét is megismerheti a közönség. A hangverseny előtt a Patricius Borház borait kóstolhatják varázslatos környezetben, ahonnan nem mindennapi panoráma fogadja a koncertlátogatókat.

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Ajánló


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató