A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Biciklivel a világ...Illés Adorján estje

Biciklivel a világ...Illés Adorján estje

Illés Adorján estje izgalmas vetítéssel egybekötött útibeszámolója arról, hogyan változtatja meg az embert a világjárás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 18. kedd, 18:00

Biciklivel a világ...
Illés Adorján estje

Készülj fel egy lenyűgöző utazásra IIlés Adorjánnal, aki 1473 nap alatt körbeutazta a Földet kerékpárral.
39 ország, 46ezer km és számtalan élmény vár rád az élménybeszámolón. Adorján negyedszer fog nálunk előadást tartani, ezen az estén leginkább közép- és dél-amerikai, illetve európai kalandjairól fogsz hallani. Szó lesz majd costa-ricai önkénteskedésről egy vulkán lábánál, Panama vadregényes tájairól, Panama város ámulatba ejtő felhőkarcolóiról, a kolumbiai és ekvádori emberek bájáról, és arról is, hogy miket tanulhatunk, ha hosszabb távú utazásra adjuk a fejünket.
Az előadás célja az is, hogy inspiráljon téged, hogy lépj ki a komfortzónádból és kezdd el megvalósítani az álmaidat! Ha szeretnéd tele lenni energiával és új lendületet adni az életednek, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt! Hozd el barátaidat és családodat is, és töltődjetek fel azzal az érzéssel, hogy bármi lehetséges, ha elég kitartóak vagyunk.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és inspiráló élményt!

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató