A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Bokros Trió

Bokros Trió

A Bokros Trió zenei világát Szerényi Béla, az MMA akadémikusának művészeti víziói határozzák meg, melyhez két fiatal muzsikus, Barabás András Balázs és Szerényi Domokos adja hozzá tudása legjavát. A Bokros Trió olyan alkotóközösség, amely nem csak nagy hatással van a magyar zenei életre, hanem együttműködésre inspirál és ösztönöz más művészeket is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 9. szerda, 19:30

Bokros Trió - Borbély Mihály, Kertész Ákos és vendégeik: Acéllal Gyémánt
- koncert -
esőnap: 2023. augusztus 10. csütörtök 19:30

A Bokros Trió egy rendkívül izgalmas népzene alapú világzenei és kortárs formáció, amely Szerényi Béla több, mint harminc éves alkotóművészi tevékenységét tükrözi. Különleges hangszerek és egyedi megszólalású zenék jellemzik ezt az alkotóközösséget, amelynek kifinomult és intellektuális zenei világa dinamikus és minden korosztálynak tetsző produkciókban mutatkozik meg. A nemzetközi világzenei életben nem rendkívüli, de hazánkban szokatlan, hogy két tekerőlant és egy koboz együttműködése hoz létre egy semmivel össze nem hasonlítható hangzást. A Bokros Trió zenei világát Szerényi Béla, az MMA akadémikusának művészeti víziói határozzák meg, melyhez két fiatal muzsikus, Barabás András Balázs és Szerényi Domokos adja hozzá tudása legjavát. A Bokros Trió olyan alkotóközösség, amely nem csak nagy hatással van a magyar zenei életre, hanem együttműködésre inspirál és ösztönöz más művészeket is. A zenekarral egy-egy produkcióban együtt dolgozik a Kossuth-díjas Borbély Mihály, a haza világzene egyik kiváló ütőhangszerese Kertész Ákos, illetve a kanadai diaszpóra kiváló költő-előadóművésze Savanya István, valamint természetes módon a magyar népzenei élet egyik legkiválóbb muzsikusa, ifj. Szerényi Béla. A Trió zenéje messze felülemelkedik a műfaji korlátokon, az autentikus népzenei megszólalás mellett improvizatív világzenei törekvések, kortárs gondolatokkal fűszerezett régizenei elemek is megszólalnak.

Az előadás hossza 90 perc.

A koncert a Halmos Béla Programiroda támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató