A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Dokumentumfilmklub -  A mi Kodályunk - Rendező: Petrovics Eszter
2

Dokumentumfilmklub - A mi Kodályunk - Rendező: Petrovics Eszter

A Mérei Anna vezetésével működő filmklubban nézőink magyar dokumentumfilmeket láthatnak. A vetítések után az alkotókkal és szakértőkkel kötetlen beszélgetés keretében találkozhat a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 27. hétfő, 18:00

Dokumentumfilmklub

A Mérei Anna vezetésével működő filmklubban nézőink magyar dokumentumfilmeket láthatnak. A vetítések után az alkotókkal és szakértőkkel kötetlen beszélgetés keretében találkozhat a közönség.

2020. január 27., hétfő – 18.00                                               
A mi Kodályunk
magyar dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Rendező: Petrovics Eszter

Dokumentumfilm és fikció. Kodály életének első szakaszát két huszonéves muzsikus, Devich Gergely csellóművész és Ránki Fülöp zongoraművész szemszögéből láthatjuk. Megelevenednek egy száz éve elhangzott műsor hangjai is. A két muzsikus Kodály fiatal éveihez köthető helyszíneken – Galántán, Nagyszombatban, Zoborvidéken – barangol és itt osztják meg gondolataikat egymással és a nézőkkel.

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató