A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Esernyős Filmklub - Együtt megyünk

Esernyős Filmklub - Együtt megyünk

Az Apró kis hazugságok című film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:00

Esernyős Filmklub - Együtt megyünk
(francia vígjáték, dráma, 135 perc, 2019)

Rendező: Guillaume Canet

Az Apró kis hazugságok című film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját. Az eleinte nem egyértelműen kellemes meglepetést váratlan helyzetek követik, az apróságok mellett sorsfordító, fontos eseményekre is fény derül. A gyönyörű francia tengerparton komikus és megrendítő pillanatok során derül ki, hogy mi igazán fontos az életben. (Port.hu)

16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató