A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Etnoshop workshop - Készítsd el Romani Design ékszered!

Etnoshop workshop - Készítsd el Romani Design ékszered!

Bemutatkozik a Romani Design és a Néprajzi Múzeum közös kapszula kollekciója
Készítsd el saját Romani Design ékszeredet!
Személyes történetekkel tűzdelt tárlatvezetés és ékszerkészítő workshop

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 10:30

A program kurátori tárlatvezetéssel indul az Istennel talállak testvérem! – Cigány történetek című kiállításban, mely a Romani Design tervezőpáros történetmesélésébe fordul át.

Ezt követően bemutatásra kerül a Néprajzi Múzeum számára tervezett egyedi Romani Design mintakollekció, mely a roma kultúra gazdagságát reprezentálja. Ezek a minták és színek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem mélyebb jelentéssel is bírnak: az összetartozást, az identitást és a történelmi gyökereket szimbolizálják.

A Néprajzi Szalonban zajló workshop soràn a résztvevők különböző divat kiegészítőket, ékszereket (nyaklánc, fülbevaló, kitűző) készíthetnek abból a pamutszatén anyagból, amiből a Romani Design és a Néprajzi Múzeum exkluzív  kollekciója is készült. 

Időpont: 2023. december 9. szombat, 10.30h
Időtartam: kb. 3 óra
Helyszín: Néprajzi Múzeum, Istennel talállak testvérem! – Cigány történetek című kiállítás, illetve Néprajzi Szalon
Jegyár: 8900 Ft 
A program limitált létszámú, max. 30 fő.
A program 10 éves kortól ajánlott.

 

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató