A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Fenyő Miklós

Fenyő Miklós

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 22. szombat, 20:30

FENYŐ MIKLÓS

2023. július 22. (szombat), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

Sztárvendég: Szandi

 

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

A zenei pályán eltöltött több mint 50 éve alatt, több mint 400 dalt köszönhetünk neki, ő több mint egy szerző, ő több mint egy előadó, mert ő egy igazi kultusz.

A ’60-as évektől ő a rock & roll elsőszámú és utánozhatatlan nagykövete, aki jelenleg is töretlen energiával koncertezik országszerte és a határokon túl is. Több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical, és a Made in Hungaria című kultikus film jelzi hihetetlen pályafutását.

A tokaji koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este során természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendége pedig Szandi lesz.

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


musical két részben

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató