A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Milyennek látnak mások, milyennek látom magamat?

FRÖCCS Almási Kittivel - Milyennek látnak mások, milyennek látom magamat?

A valódi én és az ideális én távolsága hatással lehet a mindennapjainkra. Ha sosem tudunk megfelelni annak, amit elvárunk magunktól, elégedetlenek lehetünk. Ha minden külső visszajelzésből azt olvassuk ki, hogy nem elég jó, ahogy működünk, szintén frusztrációt okoz. De akkor jobb, ha nem törődünk mások visszajelzésével? Ez lehetséges egyáltalán? Vagy érdemes folyton változtatni? De akkor kik vagyunk valójában?…  több

Aktuális előadások



Az, ahogyan másokat látjuk saját szemüvegünkön át, illetve az, ahogyan mások minket látnak, erősen szubjektív jellegű -- holott úgy gondolhatjuk, objektív szempontokat is érvényesítünk. Ha a főnököm azt mondja, nem vagyok alkalmas a munkára... Ha a párom azt jelzi vissza, hogy elérhetetlen vagyok érzelmileg... Ha a gyerekem újra meg újra arról beszél, hogy nem figyelek oda rá... Akkor ezek milyen hatással vannak az énképemre?  
 
Egyáltalán: hogyan alakul ki a reális énképünk? Mi befolyásolja azt, hogyan látom magamat, és hogyan látom, ahogy mások látnak? Ha valaki csúnyán néz, milyen következtetést vonok le? Mennyire érdekel a körülöttem lévők véleménye? Mennyire vagyok képes változni, ha visszajelzést kapok? Milyennek kell lennie annak a visszajelzésnek?
 
A valódi én és az ideális én távolsága hatással lehet a mindennapjainkra. Ha sosem tudunk megfelelni annak, amit elvárunk magunktól, elégedetlenek lehetünk. Ha minden külső visszajelzésből azt olvassuk ki, hogy nem elég jó, ahogy működünk, szintén frusztrációt okoz. De akkor jobb, ha nem törődünk mások visszajelzésével? Ez lehetséges egyáltalán? Vagy érdemes folyton változtatni? De akkor kik vagyunk valójában?
 
Erről beszélünk és játszunk Almási Kittivel áprilisban. Rájátszik a Momentán.
 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:
Az árakat dinamikus árazással alakítjuk.

 

Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

Várunk szeretettel!

Ajánló


A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató