A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


GardenExpo

GardenExpo

Ismerje meg a legújabb kerti bútorokat, medencéket, árnyékolókat, gépeket, kerti sütőket és kertépítési trendeket! Három teljes nap a kertek bűvöletében, izgalmas programokkal és értékes nyereményekkel március 22-23-24-én a Budapest Arénában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 10:00

Csillapítsa kertvágyát a GardenExpón!

A tavaszi napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben vagy a teraszon lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen: van, aki a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében, más imád a virágágyásban bíbelődni. Bármi legyen is álmai netovábbja, a GardenExpón, Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán biztosan talál hozzá ötleteket!

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató