A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


HÁZIBULI 2002

HÁZIBULI 2002

Visszarepítünk mindenkit abba az évbe, amikor fiatal felnőttként léptetek át a következő évezredbe, amikor a Red Hot Chili Peppers By the Way-t énekelt, Nickelback még nem volt ciki, a The Calling ’Wherever You Will Go’ dalára zúztunk, a kocsiban Emil.RuleZ! szólt...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 20:00

Házibuli 2002
- élmények elsőkézből -

Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak negyvenesek.
Visszarepítünk mindenkit abba az évbe, amikor fiatal felnőttként léptetek át a következő évezredbe, amikor a Red Hot Chili Peppers By the Way-t énekelt, Nickelback még nem volt ciki, a The Calling ’Wherever You Will Go’ dalára zúztunk, a kocsiban Emil.RuleZ! szólt, amikor Kertész Imre első magyarként nobel-díjas lett, a mozikban megismertük, milyen is egy bazi nagy görög lagzi, s azt is, hogy milyen Amerika (valami!), az ország Bárdos András iránymutatásával Viki és Peti szópárbaján drukkolt jobbra és/vagy balra, amikor a brazilok és Schumacher is ötödször lett világbajnok. Színes és ritmusos volt ez az 2002.

Jöttök táncolni, negyvenesek?

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

vígjáték két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató