A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Henri Gonzo és a Papírsárkányok koncert - vendég: Sárközi Dina

Henri Gonzo és a Papírsárkányok koncert - vendég: Sárközi Dina

"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni”
Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar vezetőjeként már több mint egy évtizede a hazai popzenei élet meghatározó kulcsfigurája, április végén új felállásban lép színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 20:00

A Henri Gonzo és a Papírsárkányok együttessel most először magyarul énekel, korábban kizárólag angol nyelvű számokat adott elő. Tavaly tavasszal jelent meg az új felállás debüt LP-je, A Cementkert, amit az év egyik legjobb magyar lemezeként emlegettek az online platformok. Az új dalok klasszikus hangszerelésűek, csendesebb, befelé figyelő zenei világ jellemzi őket. Henri szövegeit Virginia Woolf-tól Julio Cortazar-on át Juhász Gyula, Nemes Nagy Ágnes valamint az ókori görög versekig számos irodalmi hatás inspirálta.

A zenekar magja három évvel ezelőtt kezdett formálódni, amikor Gonzó Farkas Zazie billentyűssel és Issiaga Camara basszusgitárossal zenélt együtt hónapokon keresztül. Később csatlakoztak hozzájuk klasszikus zenészek, a Fran Palermóból Árvay Gábor, valamint a The Colibris frontembere, Németh Máté, de gyakran beállt közéjük Naim Tichiti hegedűművész is. 

Ezúttal új dalokkalkiegészülve, neoklasszicista hangszereléssel mutatják be különleges világukat.

early bird 4500 Ft 2024.01.18 23:59-ig, 2024.01.19-től 5500 Ft

Ajánlatunk


Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató