A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Joyride

Joyride

Joyride
ír vígjáték, 94 perc, 2022
angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 20:00

Rendező: Emer Reynolds
Szereplők: Olivia Colman, Charlie Reid, Lochlann O'Mearáin, Elaine Kennedy

 

Egy középkorú nő és egy tinédzser fiú útja keresztezi egymást. A fiú elvesztette édesanyját, a nő pedig újszülöttjével éppen a testvéréhez tart, hogy átadja neki a babát. A srác ellopja azt a taxit, amivel a nő és a csecsemő utazott, ám amikor kiderül, hogy milyen jól bánik a csecsemővel, az anya megkéri a fiút, hogy kísérje el útján a testvéréhez. A furcsa páros az út során sok mindent megtud a másikról, és saját magáról.

A Joyride életigenlő történet, amit az Ír Film és Tévéakadémia a legjobb rendezés és forgatókönyv díjára is jelölt a legjobb ír filmek díjazásakor. Az alkotásban főszerepet játszik az Oscar-díjas és Oscar-jelölt Olivia Colman (A kedvenc, A homár, Az elveszett lány, A korona, Az apa), akit alakításáért a londoni kritikusok az év színésznője díjra is jelöltek.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató