A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Kepes András: Csillagok nyomában

Kepes András: Csillagok nyomában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 19:00

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén, a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban és Hollywoodban, New Yorkban, Latin-Amerikában és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt.

 

Mikrofonja előtt megszólaltak világhírű színészek, a filmtörténet jelentős rendezői, filmesei valamint Nobel-díjas írók - Woody Allen, Gina Lollobrigida, Donald Sutherland, Jean Marais, Denis Hopper, Fernando Rey, Alexander Trauner, Elia Kazan, Federico Fellini, Martin Scorsese, Billy Wilder, Lindsey Anderson, Bernardo Bertolucci, García Márquez, ALejo Carpentier, Julio Cortázar, Mario Vargas Llosa és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is.

Kepes kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról mesél a műsorban.

 

 Az előadás 80 perc.

Jegyár: 2700 Ft

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató