A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


KFT

KFT

Balatoni nyár, Afrika, Elizabeth, Bál az operában és számos más sláger, amit a levegővel szívott magába minden élő és mozgó ember, aki az utóbbi 40-50 évben Magyarországon született, nőtt fel és él. Ki ne ismerné és dúdolná magában vagy énekelné hangosan vonaton, buliban, Balaton-parton ezeket a slágereket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 8. szerda, 19:00

Az 1981-ben alakult KFT eredeti zenei és szövegvilágával a magyar pop-rock zenei újhullám emblematikus zenekarává vált. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András együttese rögtön a megalakulás évében két díjat nyert Magyarország akkori legnagyobb zenei eseményén, a Magyar Televízió Tánc- és Popdal Fesztiválján. Slágerük, a Bábu vagy akkori szokatlan hangzásával, a festett arccal, jelmezekben előadott bábu-szerű koreográfiával egy csapásra ismertté tette őket az egész ország előtt. Dalaik négy évtized után is toplistákon szerepelnek.

Vendég: Sárik Péter

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató