A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Koldusopera

Koldusopera

Bicska Maxi a tolvajok és Peachum a koldusok királya szoros barátságot ápol. Ezt az üzletileg is gyümölcsöző kapcsolatot beárnyékolja, hogy a kolduskirály lányát, Polly-t Bicska Maxi nem csak megszereti, hanem meg is szerzi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 19:00

Kurt Weill - Bertolt Brecht: KOLDUSOPERA
Bemutató: 2023. március 24.

Rendező: Eszenyi Enikő

A világhírű zenés színdarab melynek híres dalait megannyi feldolgozásban énekelték világsztárok. Bicska Maxi a tolvajok és Peachum a koldusok királya szoros barátságot ápol. Ezt az üzletileg is gyümölcsöző kapcsolatot beárnyékolja, hogy a kolduskirály lányát, Polly-t Bicska Maxi nem csak megszereti, hanem meg is szerzi. A londoni Sohoban, azaz - a mindenkori Alvilágban – játszódó történet igazi remekmű, fanyar, keserű humora, éles és nyers világszemlélete újra-és újra meglepi és rabul ejti nézőit.

Az előadás rendezője Eszenyi Enikő, kiváló színész és nemzetközi hírű színházrendező.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató