A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Mádi László: Térfalók - Közép-Európa Táncszínház

Mádi László: Térfalók - Közép-Európa Táncszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. csütörtök, 14:00

Az ember életét, mint a bolygón élő minden életformáét, a növekedés-gyarapodás-fejlődésigéje hajtja. Ennek a folyamatnak egyértelmű elszenvedője az őt körbefogó tér, amelyet folyamatos hódítás árán saját uralma, szükségei alá rendel. Többet jobbat, nagyobbat, szerethetőbbet vágyunk, ezzel pedig terünket, időnket, életünket faljuk.  

Az előadás, mondanivalóját tekintve egy komoly önértékelés, csapatmechanizmus és közösségi élmények lehetőségét hordozza magában. Az előadáshoz interaktív feldolgozó foglalkozást készítettünk, mellyel célunk a nézők látásmódjának feltérképezés, filozófiai beállítottságának elmélyítése, mindez a táncszínház adta kulturális beava(tód)áson keresztül. A foglalkozás minden korosztály számára nyitott, kortól függetlenül mindenkit várunk szeretettel. 

 

Táncművészek: Barna Krisztián, Dabóczi Dávid, Gyevnár Réka, Horváth Léna, Kindl Gábor, Kisbakonyi Edmond, Mohai Cintia, Sinka Lídia

Koreográfus: Mádi László

Mentor: Szögi Csaba
Fény: Selmeczi Mercédesz
Zene: 
madla

Díszlet, jelmez: Béres Móni
Videó: Széki Zsófia

 

Produkciós támogató: Közép-Európa Táncszínház Egyesület, Közép-Európa Táncszínház Alapítvány, Bethlen Téri Színház, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros Önkormányzata, 7. kerület, Erzsébetváros Önkormányzata


Az előadás az Imre Zoltán Program keretén belül valósul meg.

Ajánlatunk


A Nyolc nő Furmányos kis komédia: egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában. Mit tehet ilyenkor nyolc nő, aki bent rekedt?

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Táncművek a Soproni Petőfi Színház és a Forrás Színház országosan egyedülálló koprodukciójában, az InterEUropa Balett előadásában külföldi sztártáncosokkal.

2023. június 10. szombat 15.00 - Alapfok 2023. június 10. szombat 19.00 - PH 9-12, AH 2023. június 11. vasárnap…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató