A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Majdnem valaki Udvaros Dorottya zenés estje

Majdnem valaki Udvaros Dorottya zenés estje

Az Átutazó történetének 30 éve várt folytatása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 27. vasárnap, 19:00

Majdnem Valaki
Udvaros Dorottya zenés estje
Helyszín: Klauzál Ház kert

Az 1985-ben megjelent Átutazó Dés László és Bereményi Géza nagyszerű közös alkotása volt, a magyar popalbumok nagy klasszikusai között tartják számon, bekerült a "303 magyar lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz" című könyvbe is.

Az új lemez az Átutazó világának folytatása, Bereményi szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, a 80-as évek hangulatát persze felváltotta napjaink világa. "Hiába az azóta eltelt sok-sok év, a szerelem ügye Gézát és engem is lázba tud hozni, és mindketten úgy érezzük, hogy még mindig van mondanivalónk és ezer kérdésünk róla".

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A koncerten közreműködő Hrutka Róbert (gitár, vokál, az album zeneszerzője) és Kalmus Felicián (cselló) elismert művészei a hazai zenei életnek.

Egyéniségek nagy találkozása a színpadon, egy kihagyhatatlan zenei élmény, zene, szöveg, és előadásmód tökéletes egysége, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

Fotó: Emmer László

Ajánlatunk


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO Shining Venice.

NOVA WORLD-CLASS ACROBATICS SHOW (esőnap: augusztus 29.)

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről,…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató