A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Aktuális előadások



Rendező: Julie Taymor

Vezényel: James Levine
Szereposztás: Miklósa Erika (Az Éj királynője), Ying Huang (Pamina), Matthew Polenzani (Tamino), René Pape (Sarastro), Nathan Gunn (Papageno), Jennifer Aylmer (Papagena), Greg Fedderly (Monostatos)

 

Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában.

Ez volt a legelső, mérföldkőnek számító előadás a Metropolitan Opera élő, HD közvetítéseinek történetében, melyek mára számos díjat nyertek, és világszerte több millió embert vonzanak a mozivásznak elé. A hazai közönség számára igazi különlegesség az előadás, ugyanis az Éj királynője szerepében a Kossuth-díjas és Prima-díjas Miklósa Erika látható!

Felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja a mintegy 100 percbe sűrített, rövidített, angol nyelvű előadást Julie Taymor rangos rendezésében. Maestro James Levine karmesterpálcája nyomán tudásuk, tehetségük legjavát adják a parádés szereposztásba válogatott operaénekesek. Nathan Gunn, Ying Huang, Mathew Polenzani, Miklósa Erika és René Pape újabb színt visznek Mozart időtlen tündérmeséjébe.
A Tony-díjjal kitüntetett rendező, Julie Taymor volt a rendezője (többek közt Az oroszlánkirálynak is) annak a valóban minden korosztálynak szóló, operaszínpadra álmodott mesének, amelyben táncoló medvék és óriásmadarak is feltűnnek a színpadon, hogy a fiatal szerelmesek kalandjait színesítsék.

Forgalmazó: Cikanek Management

A 2024/25-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4900 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább nyolc különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Ajánló


Aida Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 220 perc, 2025 olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Giselle Balettközvetítés felvételről Amszterdamból, 120 perc, 2024

Young Picasso angol művészeti film, 85 perc, 2019 angol nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató