A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál - Joe Brennan
2

Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál - Joe Brennan

A tavalyi elsöprő sikerek után ismét megrendezésre kerül a Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál Berecz András fővédnökségével. Idén 3 történetmesélő 1 és ugyanazon kultúrából érkezik: főszerepben az ír történetmesélés!

Aktuális előadások




Berecz András fővédnökségével
Joe Brennan - Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál 16+
100 perc 1 felvonásban

Az esemény hivatalos megnyitója: 2024. június 4. 15:00, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk! Június 4-én este 10 órától a fesztiválon résztvevőknek közönségtalálkozót szervezünk az aulában a történetmesélőkkel és Berecz Andrással. Az eseményt 2024. június 5-én 21 órakor zárjuk egy kerekasztal-beszélgetéssel. Moderátor: Berecz András. A fesztivál megnyitójára és záró kerekasztal-beszélgetésére érkezési sorrendben tudnak helyet foglalni az érdeklődők.

A Nemzetközi Történetmesélő Fesztiválon minden előadás angol nyelvű, de magyar nyelvre tolmácsoljuk a történeteket. A részvételt 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

Az írországi Wexfordból származó Joe Brennan mesemondó varázslatos, csodás és kalandos történeteket sző, melyekkel hidat épít a képzelet világába. Több mint 20 éve mondja az ír tradíció, valamint saját történeteit minden korosztályú közönségnek. Többek között olyan mesemondó- és művészeti fesztiválokon szerepelt, mint a Cape Clear Nemzetközi Mesemondó Fesztivál, a Kilkenny Arts Festival, a Yarn Storytelling Festival, hogy csak néhányat említsünk. Meséivel sokat utazott Izlandra, Norvégiába, Indiába, Oroszországba, az Egyesült Államokba és Európa-szerte. Joe gyermekdarabok írója és a Donegal Folk Tales című könyv szerzője is.

Ajánló


SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató