A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


NOEL COWARD: MAGÁNÉLET - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál
4

NOEL COWARD: MAGÁNÉLET - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál

Noël Coward Magánélete az egyik legszofisztikáltabb, egyben legszórakoztatóbb színdarab, amit valaha írtak. Elyot és Amanda öt éve elváltak, de a sors újra összehozza őket; véletlenül ugyanabban a hotelben töltenék a nászútjukat új házastársaikkal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 22. csütörtök, 20:30

A váratlan találkozás újra fellobbantja szerelmük lángját, s a pillanat hevében megszöknek új párjaik elől. Pár nap újra együttélés elég, hogy ismét kiderüljön; románcuknak egyaránt része a szenvedélyes szerelem és az ádáz gyűlölet. Felbukkannak mélyen megbántott házatársaik, és kezdetét veszi a a nagy ki nevet a végén körtánc. Ez az egyedi humorú klasszikus bulvár vígjáték 1930 óta uralja a Broadway színpadjait, olyan sztárokkal a főszerepekben mint maga a szerző Noel Coward, Laurence Olivier, Tammy Grimes, Richard Burton, Elizabeth Taylor, Lindsay Duncan és Alan Rickman.

Szereplők:

Amanda: Liptai Claudia
Elyot: Beleznay Endre
Sibyl: Radics Réka
Victor: Mihályfi Balázs

Rendező: Beleznay Endre
Fordítás: Beleznay Endre

"Noël Coward örököseinek az engedélyét a z Alan Brodie Representation Ltd. ( www.alanbrodie.com ) és a Hofra Kft. közvetítette."

PRIVATE LIVES © NC Aventales AG 1930

Első bemutató: King’s Theatre, Edinburgh 1930 Augusztus 18.

Az előadás a Kulturális és Innovációs minisztérium támogatásával jön létre.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató