A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön (Fábri)

Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön (Fábri)

Az egész estés, lengyel–kínai, 2D-s számítógépes animáció egy felnövekvő, széltől is óvott Kismackóról, Teddy szól, aki születésnapján át szeretné élni élete első kalandját: elmenni a legendás Aranyföldre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 23. hétfő, 10:30

Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön
lengyel, animációs családi film, 75 perc, 2022
magyar nyelven

Rendező: Anna Blaszczyk

A Kismackó kívánságát a szunyókálást, bendőtömést és barlangi henyélést kedvelő Medve Apu nem méltányolja. Álma megvalósításához Teddynek nemcsak arról kell meggyőznie Apát, hogy az erdőn át az Aranyföldig vezető út kellemes is lehet; hanem be kell bizonyítania: elég idős ahhoz, hogy kalandra induljon. A méheket követve hőseink az erdő szélére érnek, ahol először szembesülnek a legnagyobb rejtéllyel: az emberek titokzatos világával. Ez a Bocs születésnap pedig egy életre szóló élménnyé válik, ami összekovácsolja Apát és Fiát.

Bemutató dátuma: 2023.05.11.
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató