A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Orlando x Dom Beats & Slapstick? - YBL POP

Orlando x Dom Beats & Slapstick? - YBL POP

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. A sorozat első estjén két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 4. hétfő, 19:00

ORLANDO X DOM BEATS

A főként hip-hop-ból és rokon-műfajokból merítő társulás zenéje olyan egykori elöljárók hatásaiból táplálkozik, mint John Coltrane, Miles Davis, MF Doom, Mos Def és J Dilla. A zenekar meghatározó képviselője annak az iránynak, ami a fiatalabb közönséghez is könnyen befogadható, ugyanakkor minőségi módon juttatja el a jazz örökbecsű műfaját.
 
SLAPSTICK?

A Slapstick? egy budapesti trió, akik funky, jazz és hip-hop műfajban játszanak, néhol egy kis elektronikával fűszerezve. Jelenleg nincs állandó énekesük, így különböző vendégelőadókkal dolgoznak a készülő albumukon, melyről már több single is elérhető. A koncertre is számos vendéggel érkeznek (pl. Lighghty), hogy elhozzák a tőlük megszokott energikus, improvizatív elemekkel kiegészülő koncertélményt.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató