A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


PÁR-BESZÉD
4

PÁR-BESZÉD

Az irodalmi-zenei estek mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. Különösen érvényes ez akkor, amikor két rendkívül népszerű kortárs magyar író, Spiró György és Závada Pál és két kiváló zeneművész, Dés László (szaxofon) és Dés András (ütőhangszerek) lépnek fel együtt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 4. vasárnap, 20:30

PÁR-BESZÉD
Spiró György, Závada Pál – Dés László
és Dés András irodalmi zenei estje

Noha ők már több alkalommal szerepeltek együtt, ez zömmel többedmagukkal együtt történt, így ez ritka ünnepi alkalom lesz, amikor négy, egymásra érzékenyen rezonáló nagy művész műsorát hallhatjuk majd.
Spiró György és Závada Pál felolvasnak általuk fontosnak és aktuálisnak tartott írásaikból, Dés László és Dés András pedig zenével folytatja a felolvasásokat.
A próza közben, kellő dramaturgiai pontokon megszólal a zene, hangsúlyozva, aláhúzva vagy akár ellenpontozva az egyes szövegrészeket. Így az estnek kialakul egy íve, dramaturgiája, zene-dramaturgiája.
Ezek az előadások mindig egyediek, és a mindig változó szöveg és zenei tartalom minden előadást megismételhetetlenné tesz.

ELŐADÓK Spiró György, Závada Pál, Dés László, Dés András

A Sonatina művészügynökség produkciója.

Az előadás hossza: 80 perc, szünet nélkül.

Ajánlatunk


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Ajánló


A zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Óz, a nagy varázsló. Fényes palotájában kincsek garmadáját gyűjtötte bátorságból, észből és emberi…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató