A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


PR-Evolution - Élet-színek

PR-Evolution - Élet-színek

A 20 éves PR-Evolution Dance Company előadása
Ünnepi évadunk legújabb bemutatóján egy hármas esttel lepjük meg közönségünket. Újabb ízletes csemegét kínálunk: láthatják Zachár Lóránd koreográfiáját és Nemes Zsófia alkotását, de az idei igazi unikum Walter Matteini munkája.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 1. csütörtök, 19:00

Töredék
Mai világunk egy töredékét ragadjuk meg az egészből, mint egy szeletét a nagy tortának, de a rész, magában hordja az egész jellegzetességeit. Megjelenik az egyén és a csoport törékeny viszonya, a kapcsolatok átláthatatlan szövevénye, amiből érzelmeink táplálkoznak. A rejtett konfliktusok és feszültségek körénk rajzolják a teret, és a lét színeit.
Táncművészek: Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia

Kakukk!
„Az ember először gondolkodik, és aztán cselekszik? De mi van akkor, ha nem gondolja át előre, hogy mit miért csinál? Kísérletezik a saját tetteivel és sorsával. Vannak persze erkölcsi és társadalmi normák, amiket jobb esetben nem lép át, de alkotása a pillanat adta lehetőségek szüleménye, egy adott individuum elméjének és a pillanat lenyomatának friss és egyedi termékei.
Táncművészek: Maciuszewicz Sophia, Maya Tatebayashi, Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Zachár Lóránd

Il libro dei ricordi
Emlékeinkben mennyi mennyi elfelejtett kép, történet él, ami megtörtént, vagy meg sem történt, mégis élőn meghatározza napjainkat. Emlékeink a ma által vezéreltek. Mi történik, ha megtaláljuk ezt a könyvet, amit senki sem írt le, de mégis mi írtunk a fantáziánkkal és rólunk szól.
Táncművészek: Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Walter Matteini

Ajánlatunk


Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony nem mindennapi környezetet választott otthonául, itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik a csodálatos mediterrán szigetről...

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

A Madách Színház újabb világsikert hozott Budapestre: 2022. szeptember mutatta be az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató