A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Produceller Team: "Megemelem A kalapomat" - Ihász Gábor est
5

Produceller Team: "Megemelem A kalapomat" - Ihász Gábor est

Ihász Gábor szívhez szóló szerzeményei 2023. június 19-én 19 órakor a Pécsi Harmadik Színházban csendülnek föl a Produceller Team Ihász Gábor dalaiból összeállított emlékestjén. Koncertjük a Máté Péter és Cserháti Zsuzsa slágereiből szerkesztett nagy sikerű nosztalgiaműsorok folytatása, újabb állomása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 19. hétfő, 19:00

Produceller Team: "Megemelem A kalapomat"
Ihász Gábor est

Múlnak a gyermekévek; Állj meg, kislány; Elszáll a gondom; Te és én – csupán néhány dal a legismertebbek közül. És velük együtt felsejlik az előadó alakja is: egy bársonyos hangú, mosolygós, barna szemüveges, csinos fiatalember, aki egy szál gitárral a kezében énekel, és érzelmes slágereivel meghódítja közönségét. Ihász Gábor rövidre szabott, negyvenkét évnyi életéből húszat szentelt a zenének, s noha több mint 30 éve már csak a szerzeményei vannak köztünk, ha ezek felcsendülnek, együtt énekeljük vele azokat. A populáris zene jeles képviselője volt. Dalai az élet(é)ről szóltak, bennük a hallgatósága is magára ismerhetett. Ezért is volt, s maradt máig olyan népszerű.

Zenei pályájának alakulásában S. Nagy István, Máté Péter és Szécsi Pál játszott fontos szerepet. Közeli barátja és szerzőtársa, S. Nagy István versére komponált Múlnak a gyermekévek című dalával robbant be a könnyűzene élvonalába 1977-ben. Máté Péterre a példaképeként tekintett, és szívesen dolgozott Malek Miklóssal, Solymos Antallal, Heilig Gáborral, Payer Andrással is; s írt dalt Cserháti Zsuzsának, Zalatnay Saroltának, Aradszky Lászlónak, Delhusa Gjonnak, Katona Klárinak, Korda Györgynek, Koós Jánosnak… Szívhez szóló szerzeményei 2023. június 19-én 19 órakor a Pécsi Harmadik Színházban csendülnek föl a Produceller Team Ihász Gábor dalaiból összeállított emlékestjén. Koncertjük a Máté Péter és Cserháti Zsuzsa slágereiből szerkesztett nagy sikerű nosztalgiaműsorok folytatása, újabb állomása. A másfél órás koncerten a 70-es, 80-as évek népszerű előadójának legismertebb slágereit gyűjtik csokorba. Megemelem a kalapomat című műsorukban Ihász Gábor 16 slágere csendül föl. Nagy öröm számunkra, hogy az est díszvendégeként Ihász Gábor lánya, Adrienn is megtisztel minket a jelenlétével.

Közreműködnek:
Apaceller-Czigola Orsolya - vokál
Szujó Szabina - vokál
Hegedüs Péter - szólóének, akusztikus gitár
Cselinacz Marko - harmonika, darbuka
Madarász Iván - ütőhangszerek
Apaceller Gergely - szólóének, basszusgitár, produkciós vezető
Apaceller Péter - szólóének, vokál, műsorvezetés

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató