A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Aktuális előadások





 A Fülei Balázs vezette júliusi Echo Nyári Kamarazenei Akadémiát követően, szeptember 27. és 29. között immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a « Quartettissimo » Európai Vonósnégyes Fesztivál.

Pénteken a magyar Új Auer Quartet ad koncertet Lajtha László, Bartók Béla és Maurice Ravel műveivel, szombaton ismét a belga Desguin Quartet, műsoron Haydn, Alpaerts és Smetana művei.

Vasárnap a lengyel Airis Quartet lép fel Beethoven, Penderecki and Gorecki műveivel. Utóbbit, akárcsak a Desguin Quartetet, a Dimore del Quartetto, amelyben a Károlyi József Alapítvány is részt vesz, valamint az európai MERITA program, a Kreatív Európa kedvezményezettje szponzorálja, amely a klasszikus zenei repertoár új megközelítését támogatja azzal a céllal, hogy új zenei élményeket nyújtson a közönségnek.

 

Ajánló


JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Rudán Joe neve ismerősen cseng évtizedek óta a hazai rockéletben. Szülővárosában, Pécsett minden évben teltházas koncerteket ad barátaival a Kodály…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató