A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Rost Andrea és a Hot Jazz Band rendhagyó koncertje
5

Rost Andrea és a Hot Jazz Band rendhagyó koncertje

A világjáró operadíva ezúttal a könnyebb műfajban kalandozik és gyermekkorának, fiatalságának meghatározó dalait szólaltja meg – mindez a Bényei Tamás vezette Kossuth-díjas Hot Jazz Band kiváló kíséretével.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 21. csütörtök, 19:00

A Café Liszt bemutatja: Házimuzsika világsztárokkal

A világjáró operaénekesnő, a szintén Kossuth-díjas Hot Jazz Band közreműködésével, ezúttal sajátos jazzes hangvételben mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit, musicalrészleteket, filmzenéket és a táncdalfesztiválok győztes dalait Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrichig, az Óz világslágerétől a My Fair Ladyn át a West Side Story-ig.

A koncerten felcsendül az Aria Hotel saját dizájner hangversenyzongorája, amely a hotel nyitása óta a Music Garden aulát ékesíti.

A Café Lisztnek otthont adó, New York-i Library Hotel Collection szállodacsoporthoz tartozó Aria Hotel minden részletében a zenének hódol. Az épület négy zenei szárnyát a jazz, opera, klasszikus és könnyűzenének dedikálták, 49 szobájának mindegyikét egy-egy zenei legenda öröksége fémjelzi. A szállodának saját zenei igazgatója van Magyar Kornél személyében, aki kiemelten foglalkozik a magyar és nemzetközi zenei intézményekkel és előadóművészekkel való kapcsolat építésével. Részben ennek köszönhető, hogy a földszinten található Café Liszt egyik termének, a tükörteremnek felületeit a világ leghíresebb muzsikusai látták el kézjegyükkel: Anna Netrebko, Gregory Porter, Lenny Kravitz, Hans Zimmer, Rita Ora, hogy csak néhányat említsünk. A hotel klasszikus zenei szárnyának tiszteletbeli zenei kurátora Fischer Iván, az opera szárnyé Rost Andrea, a kortárs zenei szárnyé pedig Rúzsa Magdolna.

A Koncertjegy ára tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt.

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Azoknak a vendégeknek, akik szeretnének a koncert után a helyszínen vacsorázni, az alábbi menüt kínálja a Café Liszt:

Előétel
Bélszíntatár, wasabi-majonéz, lime-os tojássárgájakrém, szójás aszalt paradicsom, grillezett kovászolt kenyér

vagy

Langyos póréhagymás burgonyakrémleves, buggyantott tojás, parmezán, szarvasgombás konfitált burgonya

Főétel
Fűszeres rántott csirkecombfilé, édesburgonyapüré, pirított baby római saláta, tzatziki, harissa karfiol

vagy

Grillezett lazac, tengeri halmártás, linguini tészta, baby cukkini, szárított tojássárgája, kaviár

vagy

Okonomiyaki, miszós padlizsán és tofu, pirított szezám, koriander, pácolt gyömbér

Desszert
Karamellizált földimogyoró, tonkababos vanília mousse, csokoládétextúrák

 

Koncertjegy vacsorával: 48 500 forint, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt érkezéskor, valamint a menüt és a szervízdíjat. Az italokat az ár nem tartalmazza, azokat itallapról à la carte lehet rendelni.

A Koncertjegy vacsorával tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt érkezéskor, valamint a menüt és a szervízdíjat. Az italokat az ár nem tartalmazza, azokat itallapról a’ la carte lehet rendelni.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató