A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


SKYVIEW AIRSHOW

SKYVIEW AIRSHOW

SKYVIEW AIRSHOW

Tizenhat év után tér vissza Fertőszentmiklósra a régió legnagyobb szabású légiparádéja és családi napja.
Az idei évben minden eddiginél látványosabb műsorral és változatos fellépőkkel tesszük felejthetetlenné a majálist!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 30. vasárnap, 10:00

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel várunk a régió legizgalmasabb és leglátványosabb május elsejei programjára a fertőszentmiklósi repülőtéren! A garantáltan kiváló légiparádé mellett mindent megteszünk azért, hogy az egész család számára remek szórakozási lehetőséget biztosítsunk, így gyermekeitek részére szakképzett segítők készülnek különböző foglalkozásokkal.
A rendezvény során képviselteti magát a hazai repülős társadalom elitje, találkozhattok igazán különleges légijárművek légi- és földi bemutatóival, illetve külföldi attrakciókkal is készülünk. Fellépőinkről és a részletes programról az eseményhivatalos Facebook oldalán  folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

 

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépőjegyet váltani elővételben az alábbi helyeken lehetséges:

- Online, a https://legiparade.jegy.hu oldalon
- Személyesen a Jegy.hu partner jegyirodáiban (https://www.jegy.hu/jegyirodak)
- Személyesen a fertőszentmiklósi repülőtéren (Csak készpénz!)
- Személyesen az Aeropark Repülőmúzeumban (https://aeropark.hu/)

Belépőjegyet váltani a rendezvény napján az alábbi helyeken lehetséges:
- Online, a https://legiparade.jegy.hu oldalon
- Személyesen a fertőszentmiklósi repülőtéren (Csak készpénz!)

A RENDEZVÉNY 6 ÉVES KOR ALATT INGYENESEN LÁTOGATHATÓ.

PROGRAM

Kapunyitás 8:00.
Program információk:
Folyamatosan a  https://www.facebook.com/skyview.airshow  Facebook oldalon és a https://www.legiparade.com  weboldalon.

BELÉPTETÉS

Kérünk, a fenti saját nyomtatású jegyekről ne készíts másolatot, és ügyelj rá, hogy mások se másolhassák le.
A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik, amely biztosítja, hogy minden jegyet csak egyszer használhassanak fel.
Az E-jegyet kinyomtatva, vagy mobileszközön is bemutathatod a belépésnél.

ÉRKEZÉS AUTÓVAL

A gépjárművel érkezők számára a repülőtér mellett nagyméretű, díjmentes parkoló áll rendelkezésre, illetve külön mozgássérült parkoló került kialakításra. A parkolók telítettségének függvényében a rendezvény ideje alatt a forgalomirányítók segítik majd a közlekedést.

A belépőjegy megléte nem garantálja szabad parkolóhely hozzáférhetőségét!
Kérünk, lehetőség szerint minél jobban kihasznált járművel (nem 1 fő/autó) érkezzetek, a parkolóhelyek véges száma, és a környezettudatosság jegyében.

 

ÉRKEZÉS VONATTAL

A rendezvény idején ingyenes buszjáratot biztosítunk Fertőszentmiklós Vasútállomás és a SKYVIEW AIRSHOW helyszíne között.
A járatok követési idejéről bővebben a https://www.facebook.com/skyview.airshow Facebook oldalon, és a https://www.legiparade.com weboldalon adunk tájékoztatás a rendezvényt megelőzően.

A részletes programokról, a helyszínről, a parkolók elhelyezkedéséről, az utazási és közlekedési tanácsokról bővebben a https://www.facebook.com/skyview.airshow Facebook oldalon és a https://www.legiparade.com  weboldalon találtok információt.

 

 
SZABÁLYOK

A jegy felhasználásával az eseményen résztvevő elfogadja a rendezvény részvételi szabályzatát (elérhető a https://www.legiparade.com  oldalon), és az abban foglaltakat betartja. Tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.
Aki a rendezvény helyszínére - okkal feltételezhetően - ittasan, kábítószer vagy más bódító hatású szer hatása alatti állapotban érkezik, attól a rendezők a rendezvény helyszínére történő belépést megtagadják, illetve amennyiben már a rendezvényen tartózkodik, annak területéről eltávolítják.

HÁZI KEDVENC BELÉPÉSÉRE VONATKOZÓ ELŐÍRÁSOK:

Állatbarátként kérünk titeket, hogy az eseményen tapasztalható zajhatások, valamint a nagy látogatószám miatt fontoljátok meg házi kedvencetek behozatalát a rendezvényre!

- Állatot a rendezvény területére behozni csak saját felelősségre szabad!
- Belépés kutyával kizárólag póráz használatával engedélyezett!
- Közepes és nagytestű kutyák esetén szájkosár használata kötelező!
- A rendezvényen résztvevők nagy számára és a sok kisgyermekre való tekintettel a repülőtér területén állatot szabadon engedni tilos, megfelelő távolság betartása kötelező.
- Amennyiben egy szervező, vagy a biztonsági szolgálat egy tagja úgy ítéli meg, hogy a fenti szabályok nem kerülnek betartásra, vagy a háziállat viselkedése veszélyt jelenthet, úgy jogában áll az állatot kivezettetni a repülőtér területéről.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás befolyásolhatja, valamint a szervező a programváltozás jogát fenntartja.

Jó szórakozást, kék eget kívánunk!

Ajánlatunk


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 38 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja…

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató