A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Szakítani fogunk

Szakítani fogunk

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 20:00

Talán ő az igazi. Csak nem a megfelelő időben… Szakítani fogunk.

Improvizált színházi előadás egy párkapcsolat folyamatáról és utóéletéről. Nem a szakítás közvetlen előzményéről, hanem arról: hogyan ünnepeljük egy kapcsolat teljes egészét, beleértve a döntést is, hogy utunkat nem együtt folytatjuk. A történet végkimenetele nem meglepetés: szakítani fogunk. De a módja és az eredete foglalkoztat minket. Hogyan jut elkét ember az elválásig? Hogyan lehet mindezt szeretetteljesen csinálni? Lehet? Hogyan hozzuk meg a döntést, hogy holnaphoz két évre a másik ember szavak helyett már csak összetett mondatokból fogja tudni, mi van velünk, ha jön a kérdés: hogy vagy?

Az improvizált előadásban arra keressük a választ, hogyan lehet egy hosszú, évekig tartó kapcsolatot tisztességgel eltemetni. A karakterekkel találkozunk hétköznapi pillanataikban, az első randin, 15 évvel a szakítás után vagy új kapcsolataikban. Megkeressük azokat a szokásokat, amiért egymásba szerettek, és amik később az őrületbe kergetik őket.

A hagyományos színházi formáktól eltérően az előadás folyamán a közönség is bekapcsolódhat az eseményekbe. Ez azonban sohasem kötelező. Az improvizációs műfajhoz hűen, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, interaktivitással tűzdelt előadás.

Keith Johnstone improvizációs technikájával dolgozó előadás, amelyet Andrew Hefler rendezett.

Előadják: Arany Brigitta és Somhegyi György

Zene: Badics Márk

 

Jegyár: 5.000 Ft

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató