A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


SZEMFÉNYVESZTÉS - Debrecen
7

SZEMFÉNYVESZTÉS - Debrecen

Nagy Molnár Dávid világbajnok 2. helyezett bűvész és Rieger Dani bemutatja a SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat soron következő showját Debrecenben. Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató mutatványok egy színpadon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 22. szombat, 19:00

Nagy Molnár Dávid bűvész, a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze. A Monte Carloban megrendezett bűvészfesztivál, valamint a Bűvészvilágbajnokság második helyezettje. A Kulturális Minisztérium Nívódíjával kitüntetett előadóművész, aki világszínvonalon ejti ámulatba a közönséget.

A Szemfényvesztés előadássorozat másik fellépője Rieger Dani, aki szórakoztató műsorával számos magyar színpad mellett jelen volt a 2019-es csehországi teke világbajnokságon is.

 

Debrecenben részesei lehetnek egy felejthetetlen, szórakoztató show műsornak. Látvány, varázslat és humor egy színpadon. Szórakoztatás minden korosztály számára. Egy műsor, ahol a lehetetlen is lehetséges.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató