A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Tökéletes Helyettesek zenekar koncert

Tökéletes Helyettesek zenekar koncert

A Kispál és a Borz búcsúját követő évben, 2011 nyarán alakult a zenekar Budapesten. Célunk, hogy hűen a stúdió- és koncertfelvételekhez hitelesen megszólaltassuk színpadon a dalaikat. Koncerteken a Kispál-életmű minden szakaszát megidézzük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 20:00

Tökéletes Helyettesek zenekar koncert
Barlang

„..amilyen volt még régen a Kispál és a Borz”

A Kispál és a Borz búcsúját követő évben, 2011 nyarán alakult a zenekar Budapesten. Célunk, hogy hűen a stúdió- és koncertfelvételekhez hitelesen megszólaltassuk színpadon a dalaikat. Koncerteken a Kispál-életmű minden szakaszát megidézzük. Névválasztáshoz a Tökéletes helyettes 50 percig című Kispál demó és maga a dal adta az ötletet.

Főbb fesztiválfellépéseink, koncerthelyeink: SZIGET, VOLT, EFOTT, Művészetek Völgye, ALTERÁBA, EASTFEST, A38 Hajó, KOBUCI Kert, Hunnia Bisztró.

A „helyettesek”:
Balla István – billentyű
Hegyi Norbert – basszusgitár/vokál
Oroszi Zoltán – gitár/vokál
Takács Ákos – dobok
Visontai-Kovách Bálint – ének

Ajánlatunk


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató