A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


TranzDanz – JÖVŐTÁNC

TranzDanz – JÖVŐTÁNC

Nincsenek látványos világítási effektusok, díszletek, jelmezek, nem válik szét színpad és nézőtér, a dominánsan improvizatív, egyedi produkciók a nézők között, „testközelben”, a helyszín sajátos adottságait kihasználva (site-specific) születnek meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 11. kedd, 20:00

A 2010-ben, a budapesti kult-kávéházban, a Jedermann Kávézóban indult an-artist projektben a hazai kortárs tánc és a mai improvizatív, innovatív zenei élet kimagasló művészei, legizgalmasabb alkotóinak jó része szerepelt már. (Goda Gábor, Horváth Csaba, Krámer György, Bata Rita, Gera Anita, Kántor Kata..., Dresch Mihály, Grencsó István, Benkő Róbert, Tóth Viktor, A. Balanescu...)

Most, 2023. július 11-én, a Marczi udvarán berendezett kávézó-borozóban egy zenész, YENGIBARIAN DÁVID lesz az alkotótársa mindhárom táncosnak: DÉRI ANDRÁSNAK, JURÁK BETTINÁNAK ÉS SZILVÁSI ANNÁNAK.

Yengibarian jól ismert örmény harmonikaművész, jazz zenész, zeneszerző, aki tudatosan alkalmazza a különböző népzenék, a kortárs, a klasszikus és a jazz esztétikáját egyedi hangzásvilága és zenei nyelve megalkotásában. A táncosok a hazai kortárs tánc fiatal, független tehetségei, komoly nemzetközi tapasztalatokkal.

A művészettel és a művészetben való létezés nem arisztokratikus kiváltság, nem az időből kiszakadó, magasztos ünnepi pillanat, hanem mindenki számára természetes állapot kell legyen. A Jövőtánc ennek a lehetőségét kínálja fel.

A sorozat ötletgazdája és szerkesztője Kovács Gerzson Péter.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató