A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


(Un)locked

(Un)locked

30 perces etapokban, 6 fő maximum létszámmal látogatható.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 2. kedd, 20:00

 (Un)locked

Egy radikálisan izgalmas immerzív élmény mindazok számára, akik szívesenengedikszabadjára kreativitásukat. Robert Frost “Járatlan út” című verséből merítve az ihletet, az (Un)lockedegy egyszerű, szabadon áramló partnerség az élmény és Te közötted.

Egy sötét térbe lépve, gondosan válogatott hang-, film-, és fényimpulzusokkal körülvéve találod magad, kiegészítve magyar és angol nyelven is hallható verstöredékekkel. Tulajdonképpen egy invitáció ez az elme felszabadítására és a mindennapi élet őrületéből és zajából való kilépésre. Egy meditáció, mely lehetővé teszi egy ötlet, egy kép, egy történet felszínre törését, majd pedig cselekvésre, alkotásra késztet Téged. Vagy egyszerűen csak feltölt. De lehetőséged nyílik arra is, hogy nyomot hagyj és az egész részévé válj, ugyanis bármilyen jellegű alkotásról is legyen szó, mi azt a következő alkalmakra beépítjük a “performanszba”.30 perces etapokban, 6 fő maximum létszámmal látogatható.

 

Ajánlatunk


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató