A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 18:30

Brazília – A karneválok földjén

Előadó: Mátai András, az utazgatok.hu blog szerzője és alapítója

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…
A karnevál szóról nagy valószínűséggel mindenkinek a riói karnevál ugrik be elsőként. A riói karnevál viszont csak egy a sokból. Két egymást követő évben nekem három különböző helyen is volt szerencsém a helyiekkel fergeteges módon ünnepelni. Voltunk egy kisvárosban Brazília mélyén, ahol több tízezer fiatal mulatott együtt, de voltunk a világ legnagyobb és legőrültebb karneváljának aposztrofált Carnaval de Salvador de Bahia-n is, ahol két teljesen más világ találkozott, szó szerint egy kordonnal elválasztva egymástól. Aztán persze ellátogattunk a riói karneválra is, ahol egyik nap Copacabana forró homokjában buliztunk, másnap pedig a karneválok stadionjában, a Sambadrome-ban. Az előadáson a karneváli élményeken kívül rengeteg kalandot és érdekességet is megosztok a helyiekről és az egész országról. Sőt, néha, egy-egy gondolat erejéig még Kolumbiába is visszakanyarodunk.”

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató