A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


zzViktória

zzViktória

A különleges darabban nemcsak különböző zenei motívumok keverednek – például az amerikai dzsessz és a magyar népzene –, de két táncos-komikus és két szubrett is feltűnik, még több humoros helyzetet teremtve.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 12. szerda, 19:00

Viktória

Ábrahám Pál, a kalandos életű zeneszerző Viktória című műve elrugaszkodik a műfaj szigorú értelemben vett hagyományaitól. Igazi slágeroperettet írt, amihez Béres Attila 2013-ban olyan látvány- és szövegvilágot álmodott meg, amely mindenkiről, mindenkihez szólóvá teszi. A Viktória csodás történet arról, hogy az igaz szerelem mindent legyőz, így háborút, fogolytáborokat, országhatárokat, még az egymástól távol töltött éveket is.

A különleges darabban nemcsak különböző zenei motívumok keverednek – például az amerikai dzsessz és a magyar népzene –, de két táncos-komikus és két szubrett is feltűnik, még több humoros helyzetet teremtve. Egykori sikerelőadásunk most visszatér, hogy sztárszereposztásban újra felcsendüljenek az olyan jól ismert slágerek, mint a Csak egy kislány van a világon, az Ahol az ember felmászik a fára vagy a Good night, de a Honvéd banda szól a Stefánián sem marad el.

Közreműködik: a Színház Énekkara, a Színház Balettkara és a Színház Zenekara.

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató