A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Willy Russell: Shirley Valentine
8

Willy Russell: Shirley Valentine

Miközben megismerjük a felettébb jó humorú hölgy, Mrs. Bradshaw életét, szóba kerül Sigmund Freud, a Bonbon Ember, valamint a szülési csíkok, mi több, előkerül egy évek óta rejtegetett selyemköntös is. Ha Mrs. Bradshaw úgy dönt, hogy elutazik, vajon képes lesz majd új élményeket gyűjtve találkozni Kolumbusz Kristóffal, hogy elhajózzanak Klitorisz szigetére?

Aktuális előadások



Willy Russel: Shirley Valentine
lírai komédia
90 perc, egy felvonásban

Mégis mit kezdjen Mrs. Bradshaw ezzel a repülőjeggyel?

Mrs. Bradshaw férjével Liverpool egyik munkásnegyedében él, ahonnan gyermekeik már kirepültek. Ez a nap is ugyanolyan unalmas lehetne, mint a többi, de az asszony egy Görögországba szóló jegyet kap barátnőjétől, ami gyökerestül felforgatja Mrs. Bradshaw életét: meghiúsítja, hogy férje fasírozottat vacsorázzon, sőt arra kényszeríti, hogy szembenézzen fiatalkori énjével, a szabadszellemű, lázadó Shirley Valentine-nal, aki Mrs. Bradshawként mára olyan magányossá vált, hogy élete sorsfordító döntéseit kénytelen a konyhafallal megbeszélni.

Miközben megismerjük a felettébb jó humorú hölgy életét, szóba kerül Sigmund Freud, a Bonbon Ember, valamint a szülési csíkok, mi több, előkerül egy évek óta rejtegetett selyemköntös is. Ha Mrs. Bradshaw úgy dönt, hogy elutazik, vajon képes lesz majd új élményeket gyűjtve találkozni Kolumbusz Kristóffal, hogy elhajózzanak Klitorisz szigetére? Ismét Shirley Valentine-ná válik, vagy napokig a hotelbe zárkózva, a szobafallal fog beszélgetni?

A fentieken kívül még rengeteg minden más is kiderül Willy Russel remekbe szabott, szívmelengető és sziporkázóan humoros sikerdarabjából, melyet Balsai Móni tolmácsolásában láthat a közönség. A darabot fordította és az előadást rendezte Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című film rendezője.

Előadja
Shirley Valentine....... Balsai Móni

Alkotók:
Díszlet: Fekete Anna
Jelmez: Kárpáti Enikő
Fordította és rendezte: Ujj Mészáros Károly

Művészeti munkatárs:
Rendezőasszisztens: Rangits Bernadett

Ajánló


Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos…

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató