Zöld Konyha // főszerepben a sütőtök!
gasztro workshop
Fenntartható – országokon átívelő - kreatív - története van
gasztro workshop
Fenntartható – országokon átívelő - kreatív - története van
Novemberben mindenki kedvence, a sütőtök lesz a főszerepben!
Tikos András séf vezetésével sütőtökös gnocchit készítünk!
A sütőtökös tésztát közösen gyúrjuk, majd egy kurkumás-gyömbéres szószt készítünk hozzá. Igazi téli, melengető étellel dobjuk fel ezt a szürke, novemberi csütörtököt.
Várunk mindenkit, aki
- szeretne megismerkedni a szezonális, fenntartható étkezéssel szeretne egy új közösséghez csatlakozni
- havonta összegyűlni és kikapcsolódni, saját készítésű finomságok társaságában
A tanfolyam kiscsoportos, minimum 10 fő jelentkezésével indul.
Vágyi Petra, klinikai szakpszichológus, sématerapeuta.
Egy kupac kufli A szegedi Kövér Béla Bábszínház produkciója Szenzáció a MOMKult színpadán!!!
„Az eddigi legszemélyesebb előadásunk. Lecture, vallomás és számvetés. Elmegyünk a gyerekekkel Japánba, aztán meglátjuk, mi lesz.” (Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás)
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!