A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Zsámbéki Nyári Színház - Beck@Grecsó: HOZTUNK VALAMIT MAGUNKBÓL

Zsámbéki Nyári Színház - Beck@Grecsó: HOZTUNK VALAMIT MAGUNKBÓL

Lemezbemutató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 25. vasárnap, 20:00

Beck@Grecsó: HOZTUNK VALAMIT MAGUNKBÓL

Beck Zolinak, a 30Y frontemberének és Grecsó Krisztiánnak, az egyik legnépszerűbb magyar írónak a közös sorozatából, a „hoztunk valamit magunkból” című időutazós, zenés irodalmi pódiumestből lemez készült, és ezt most be is mutatja a zenész, aki -
gyakran - felolvas, és az író, akinél - elég sokszor - van egy gitár. A régóta jó barátságot ápoló két alkotó egymást inspiráló műveiből közös dalok születtek, és az egyre intenzívebb munkából egy vinylen is megjelenő nagylemez, melyet ezen a januári estén lehet először élőben hallani.

Egy lemez, csinos bakelit, amelyen új dalok ülnek. A „hoztunk valamit magunkból” Beck Zoltán dalszerző, író és Grecsó Krisztián író, dalszerző első közös munkája. Eddig a puszta tények. A barázdák között pedig ott van egy régi barátság, egy közös est, a sok együttlét, utazás, hosszú éjszakák és hirtelen érkező reggelek. A „hoztunk valamit magunkból” estek egyszerre reprezentálták és dokumentálták is a két művész egyre intenzívebb együttes munkáját, míg a mindenestül közösen írt dalok egy szinte tematikus lemezzé álltak össze. A dalok hangját, stílusát, erejét a sok munkával, kísérletezve, érlelve felvett anyag adja, amelyet az előadók Ligeti György producerrel rögzítettek a ZAJZAJZAJ stúdióban, Pécsett. És most az így elkészült lemezanyag egy (másik) estté válik.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató