A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

A Zseblámpa a 2011-től Viharlámpa Projekt címmel sikert aratott produkció folytatása, amelyben Kiss Judit Ágnes sokhangú versei szólalnak meg Fűri Anna különleges zenéire.

Az együttes tagjai: Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 25. csütörtök, 19:00

Kiss Judit Ágnes költő, prózaíró érthető és átérezhető versei szókimondó nyelvezetükről, tabukat nem ismerő témaválasztásukról ismertek. Az utóbbi években kiugró sikert arattak a meséi, gyerekkönyvei is, így sok szülő ezt az alkotói oldalát is ismerheti. Az együttesben zenei előadóként is megszólal.

Fűri Anna dzsesszének és szolfézs-karvezetés szakon diplomázott, a Kecskeméti Kodály Intézet tanára és kórusvezetője. A színházlátogatók a "Mit ér, ha..." című előadás zeneszerzőjeként és zongoristájaként láthatják mostanában színpadon. Malek Andreával egy, a Viharlámpa Projekttel két közös szerzői albuma készült. Zeneszerzőként stílusérzéke, illetve a szöveg iránti elkötelezettsége és alázata ragadja meg a hallgatót.

Keönch László Farkas elsősorban világzenei és jazz formációk ütőhangszeres tagja. A koncertlátogatók a Makám együttes tagjaként, Ágoston Béla vagy Szirtes Edina Mókus zenésztársaként találkozhattak vele. Bámulatosan sokoldalú és kreatív előadó, kiváló humorral megáldva.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató