A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái
A Játékszínben elkezdődtek az Életrevalók próbái...
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szalonjában
Boba festőművész tárlata a Madách Színház Tolnay Szal...

Program


Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

A Zseblámpa a 2011-től Viharlámpa Projekt címmel sikert aratott produkció folytatása, amelyben Kiss Judit Ágnes sokhangú versei szólalnak meg Fűri Anna különleges zenéire.

Az együttes tagjai: Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 25. csütörtök, 19:00

Kiss Judit Ágnes költő, prózaíró érthető és átérezhető versei szókimondó nyelvezetükről, tabukat nem ismerő témaválasztásukról ismertek. Az utóbbi években kiugró sikert arattak a meséi, gyerekkönyvei is, így sok szülő ezt az alkotói oldalát is ismerheti. Az együttesben zenei előadóként is megszólal.

Fűri Anna dzsesszének és szolfézs-karvezetés szakon diplomázott, a Kecskeméti Kodály Intézet tanára és kórusvezetője. A színházlátogatók a "Mit ér, ha..." című előadás zeneszerzőjeként és zongoristájaként láthatják mostanában színpadon. Malek Andreával egy, a Viharlámpa Projekttel két közös szerzői albuma készült. Zeneszerzőként stílusérzéke, illetve a szöveg iránti elkötelezettsége és alázata ragadja meg a hallgatót.

Keönch László Farkas elsősorban világzenei és jazz formációk ütőhangszeres tagja. A koncertlátogatók a Makám együttes tagjaként, Ágoston Béla vagy Szirtes Edina Mókus zenésztársaként találkozhattak vele. Bámulatosan sokoldalú és kreatív előadó, kiváló humorral megáldva.

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Jótékonysági gálaest a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa javára 2023. június 14-én 19 órakor a József Attila Színházban.

Ajánló


Kafka regényét Bodó Viktor állítja színpadra a tőle megszokott abszurd fantáziával és groteszk humorral.

A huszonöt éves Haydn legelső szimfóniája, a tizennégy éves Mozart egyik szimfóniazsengéje és a tizenkét éves Mendelssohn első vonósszimfóniája is…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
impresszum - kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató